Cautare
, Staff

Bunuri de consum |
|

Kellogg’s deschide o nouă divizie în România, care va avea un rol important în planificarea activităților de Supply Chain pentru Europa

Kellogg’s, companie activă pe piața cerealelor și a produselor alimentare gata de consum, a anunțat astăzi deschiderea unei noi divizii în cadrul Centrului din București.
kellogg shutterstock_293225849

Centrul din București are rolul de Global Business Service pentru diviziile din Europa ale Kellogg’s din peste 20 de țări, iar principalele arii de activitate sunt: Finanțe, Supply Chain și HR. Kellogg’s activează în peste 180 de țări din șase continente, cu peste 30.000 de angajați.

Noua divizie Kellogg’s în România va prelua activități din aria Supply Chain și va fi responsabilă pentru planificarea categoriilor de cereale și gustări, gestionarea inventarelor și alte activități specifice din zona Supply Chain. În lunile următoare, noua divizie va prelua activitatea de pe piețele locale și o va plasa în România.

Noua divizie Kellogg’s va avea un rol important în planificarea activităților din zona Supply Chain pentru întreaga Europă.

„Centrul nostru din București, Kellogg’s Global Business Service, este localizat strategic pentru a deservi ariile de business din zona EMEA. România a dovedit că este o piață în creștere continuă, cu oameni talentaţi, vorbitori de limbi străine, având calificare înaltă și vastă experiență în companii multinaționale. Fiind o locație centrală, România se dovedește a fi o locație excelentă pentru activitatea Kellogg’s. Vom continua să ne extindem prezența în România, iar acum, prin amplificarea ariilor de expertiză din zona Supply Chain, vom contribui la creșterea, dezvoltarea și succesul business-ului”, afirmă Kim Karstensen, Kellogg Sr. Director & EMEA Centre Lead.

În acest moment, în cadrul Centrului din București lucrează aproximativ 250 de persone, iar pentru 2018 planurile de recrutare vor continua pentru cele trei arii de activitate: Finanțe, Supply Chain și HR. În următoarele luni, compania se va concentra pe recrutarea de candidați pentru cele peste 50 de poziții în zona Supply Chain. Noua divizie va avea un director general care să sprijine direcția strategică, în conformitate cu echipa de conducere a departamentului Supply Chain, precum și posturi de analist și planner pentru dezvoltarea activității operaționale.

Kellogg’s este o companie americană, prezentă pe piața din România din 2014. Cele mai cunoscut brandurile companiei sunt: Corn Flakes, Special K, Frosties, Pringles, Cheez-It, Pop Tarts, Froot Loops.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii