Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Kazahstanul își anunță intenția de a dezvolta parteneriatul pe termen lung cu România

Nurbakh Rustemov, noul ambasador al Kazahstanului în România, a declarat, joi, că țara sa este interesată de dezvoltarea unui parteneriat pe termen lung și reciproc avantajoase cu România.
 aboneaza-te
kazahstan

“România este principalul nostru partener comercial din sud-estul Europei. Kazahstanul este în continuare interesat în dezvoltarea unei cooperări pe termen lung și reciproc avantajoase cu România, în calitatea ei de membră a Uniunii Europene“, a declarat Nurbakh Rustemov, noul ambasador al Kazahstanului în România.

Oficialul kazah a adăugat că își dorește extinderea relațiilor economice, precum și a celor social-culturale dintre cele două state.

“Ambele țări au înregistrat un progres substanțial în multe domenii ale cooperării bilaterale. Nivelul schimburilor comerciale dintre țările noastre este destul de ridicat. În primele nouă luni ale anului, schimburile comerciale dintre țările noastre s-au ridicat la peste 1,33 miliarde de dolari. De asemenea, KazMunayGas International are un aport important în consolidarea securității energetice a României, iar subsidiara sa, Rompetrol Rafinare, este al treilea cel mai mare contribuabil la bugetul de stat“, a adăugat ambasadorul Kazahstanului în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii