Cautare
, Staff

Gastronomie |
|

Kaufland România lansează un pop-up restaurant gourmet

Kaufland România lansează primul său pop-up restaurant, reinventând conceptul de fine dining într-o notă fresh și la îndemâna tuturor. Noul spațiu propune o experiență culinară gourmet, cu preparate exclusiviste create de Chef Samuel Le Torrielec, dar oferite la un preț accesibil pentru toți, astfel încât clienții vor achita doar ingredientele.
Kaufland_Pop-up restaurant_3

Restaurantul se află în București, la Si Lounge (zona Pipera, strada George Constantinescu, nr 2-4) și va fi deschis timp de două luni, din 26 martie 2018 și până pe 20 mai 2018 și dispune de meniuri speciale pentru prânz sau cină, fixe sau à la carte.

Clienții pot opta pentru supe, aperitive precum soté de ciuperci cu ierburi, salată de caracatiță Provençale, tartar de somon cu avocado, diferite tipuri de salate, iar la desert pot alege între produse precum Tiramisu, Crème Brûlée sau tartă cu piersici.

Toate preparatele sunt pregătite exclusiv cu produse din magazinele Kaufland.

,,Prin acest proiect, depășim limitele magazinului și propunem un nou spațiu în care aducem experiența gourmet, exclusivistă, pe mesele tuturor. Ne continuăm misiunea de a oferi noi experiențe și de a propune concepte culinare inedite, introduse în premieră pe piața de retail”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland România.

Prețurile preparatelor încep de la aproximativ 4 lei (pentru supa zilei) și variază în funcție de ingredientele folosite la preparare. Restaurantul are o capacitate de 100 de persoane și este dotat cu parcare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii