FacebookTwitterLinkedIn

Odată cu deschiderea, compania continuă să contribuie și la dezvoltarea economică a comunității locale, esențială în această perioadă, prin crearea a 130 de locuri de muncă noi pentru bucureșteni și nu numai.

Noul magazin ce va fi pus la dispoziția clienților începând cu 1 iunie este situat pe Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, sector 3 și are o suprafață de vânzare de peste 3.700 metri pătrați, care se înscrie într-una totală de mai bine de 6.100 metri pătrați. Acesta dispune și de o parcare extinsă de 293 de locuri (din care 11 pentru persoane cu dizabilități și 8 pentru părinți), dotată și cu 12 rastele pentru biciclete, pentru cei care preferă mișcarea și deplasările rapide.

Pentru a se plia pe nevoile tuturor tipurilor de clienți, programul de funcționare al magazinului este de luni până sâmbătă între 07.30-23.00, iar duminică de la 08.00 până la 20.00.

Magazinul are un acoperiș ecologic verde, de peste 1800 mp, format dintr-un mix de plante rezistente la condițiile meteorologice.

De asemenea, din grijă pentru clienți și angajați, magazinul deschis este complet sigur și respectă toate măsurile sporite de protecție și prevenție aplicate în rețeaua Kaufland:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați, toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent, de mai multe ori pe zi;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • Colegii de la casele de marcat, dar și cei de la raioanele Legume-Fructe și de la vitrina cu servire asistată au mănuși de unică folosință, măști și, după caz, viziere;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;
  • Toți angajații cunosc măsurile de prevenție și au la dispoziție o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă;

 „Inaugurăm magazinul cu numărul 15 în București și facem încă un pas în extinderea rețelei, dar și în susținerea economiei locale. De luni, 1 iunie, îi așteptăm pe clienți în noul magazin aprovizionat la zi și dotat complet, de la raioane variate, până la automat de reciclare și chiar stație de încărcare electrică”, declară Valer Hancaș, Director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Acesta este al cincilea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), compania continuând planurile de expansiune.