Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Kaufland România deschide două magazine noi în Sibiu și Piatra Neamț

Kaufland România deschide două magazine noi în Sibiu și Piatra Neamț și creează peste 200 de locuri de muncă în această perioadă.
Kaufland Sibiu1

Kaufland România inaugurează pe 28 ianuarie 2021, două magazine, în Piatra Neamț și în Sibiu. În total, creează peste 200 de locuri de muncă noi, aproximativ 100 de locuri în fiecare dintre cele două locații. Prin aceste deschideri, compania ajunge la orețea națională de 141 de hipermarketuri.

Al patrulea magazin din Sibiu este situat pe Calea Șurii Mari, nr. 37, Sibiu, jud. Sibiu și dispune de o suprafață totală de peste 5500 metri pătrați, dintre care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.  Magazinul are disponibile 248 de locuri de parcare, din care 12 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 7 locuri de parcare destinate părinților.

Noul Kaufland Sibiu va oferi o stație de încărcare electrică cu putere sporită: 50KW. Poziționat lângă autostrada A1, facilitează utilizarea acesteia de către șoferii aflați în tranzit.

Kaufland deschide și al doilea magazin din Piatra Neamț situat pe Strada Bistriței, nr. 2B, Piatra Neamț, jud. Neamț, ce va avea o suprafață totală de peste 4500 metri pătrați, din care peste 3000 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Acesta pune la dispoziție 290 de locuri de parcare, din care 11 locuri pentru persoanele cu dizabilități și 6 locuri de parcare pentru părinți. Locația oferă stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii