FacebookTwitterLinkedIn

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland susține dezvoltarea comunității locale, creând peste 80 de locuri noi de muncă. Suprafața de vânzare a hipermarket-ului este de 2900 mp și este prevăzut cu 4  spații închiriate în interiorul galeriei comerciale, precum farmacie, casă de schimb valutar, magazin de tutun, loto și ziare, produse naturiste, optică medical și punct bancar. Parcarea cuprinde 240 de locuri pentru mașini și rastele pentru biciclete.

„Strategia noastră este să fim cât mai aproape de români, oferindu-le zi de zi produse de calitate, proaspete și un sortiment larg de produse proveniență autohtonă. Regionalitatea este un aspect important în politica de achiziții, a rețelei Kaufland, încă de când suntem prezenți pe piața din România. Avem colaborări îndelungate cu producătorii români și, susținându-i, contribuim la dezvoltarea economiei locale”, a declarat Valer Hancaș, Manager Corporate Affairs & Comunicare, Kaufland România.

În incinta parcării, magazinul va pune la dispoziția clienților și un punct Grill pentru cei care vor să ia masa rapid.

În linie cu angajamentul Kaufland România față de mediu, noul hipermarket beneficiază de o instalație de încălzire ecologică – un sistem complex modern care recuperează căldura de la instalațiile frigorifice și care ne permite să economisim astfel resursele naturale și să acționăm responsabil față de mediu.

DSC08139

De asemenea, magazinul este modernizat în linie cu noi standarde de amenajare și beneficiază de un nou concept de design interior pentru raioanele de fructe și legume, vitrina asistata si drogherie.

Sortimentul magazinelor Kaufland conţine până la 26.000 de articole diverse (produse regionale, produse de marcă, mărci exclusive) şi oferă clienţilor nu numai preţuri reduse, ci şi prospeţime, varietate şi o calitate superioară. Programul hipermarket-ulului va fi de la 7.30 – 22.00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la ora 8:00 la 20:00.