Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Kaufland centralizează achizițiile de mărci private din Europa de Est

Retailerul german Kaufland a intrat în alianța de achiziții European Marketing Distribution (EMD) cu operațiunile de pe cele șase piețe din Europa de Est pe care este prezent (Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Croația, România și Bulgaria), se arată într-un comunicat de presă emis de EMD.
Kaufland Târgu Mureș

În urma acestei măsuri, vor crește posibilitățile de vânzare și comercializare ale producătorilor de mărci consacrate care au deja parteneriate cu Kaufland pe piețele din Europa de Est.

„De mulți ani, Kaufland este puternic angajat în alianța EMD. Pe piețele din Europa de Est, deținem o poziție puternică, care ne permite să cumpărăm volume substanțiale. În condițiile în care produsele de volum vor fi achiziționate prin intermediul negocierilor alianței EMD, vom putea să creștem potențialul de vânzare al partenerilor noștri industriali din Europa de Est. Suntem, prin urmare, încrezători în acest parteneriat care ne va permite să obținem o și mai mare orientare către client și o penetrare mai mare de piață”, a declarat, în comunica, Frank Hirnschall, membru al boardului director al Kaufland, responsabil cu comerțul cu mărfuri, mărci private și marketing.

Cu sediul în Elveția, EMD activează în 19 țări, având afiliate peste 500 de companii active în comerțul cu bunuri de larg consum alimentate și non-alimentare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii