Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Kaufland livrează alimente pentru clienți în toată țara, inclusiv în mediul rural

Kaufland România lansează o nouă modalitate de livrare a produselor la domiciliu în toate localitățile țării, inclusiv în mediul rural, din aria de acoperire a serviciului de curierat. Astfel, clienții vor putea comanda acasă pachete predefinite cu alimente de strictă necesitate.
Kaufland_magazin

Fie că locuiesc în medii izolate sau nu pot ieși din casă, fie că locuiesc prea departe de magazine, noul serviciu Kaufland de livrare a produselor vine în sprijinul tuturor persoanelor care nu au acces facil la cumpărături.

Începând de astăzi, clienții Kaufland din toată țara pot comanda la alegere, online sau telefonic, unul din cele 2 pachete standard cu alimente de bază. Acesta va fi livrat direct acasă, simplu și rapid.

Pachetele oferă selecții de produse esențiale ce acoperă cumpărăturile de bază pentru cel puțin o săptămână, în două variante: pachetul standard de 39 kg, care conține de la produse de panificație, făină, mălai, orez, ulei, conserve de legume sau pate, lapte, zahăr, cafea și paste, până la fructe, legume și apă și altele și pachetul standard plus de 46 de kg, pentru familii extinse, cu un număr suplimentat de produse.

Comenzile se pot plasa pe site-ul  Kaufland sau telefonic la numărul 0800.080.888 (tarif normal), de luni până vineri între orele 08:00-20:00 și sâmbăta între 08 :00-17:00 cu excepția sărbătorilor legale. Prețurile încep de la 150 lei pentru opțiunea standard, respectiv 240 de lei pentru cea extinsă, plus transport.

Să ai produse de bază, precum făină, ulei, mălai, nu trebuie să fie un lux. Dimpotrivă, oricine ar trebui să le aibă în casă fără vreun efort suplimentar. De astăzi, lansăm acest nou serviciu, care aduce acasă produsele de bază, cu provizii esențiale, oriunde în țară, la preț accesibil. Această soluție este gândită pentru a asigura necesarul de aprovizionare cu produse de strictă necesitate într-un format compact și în siguranță, atât pentru cei din mediul urban, cât și din mediul rural, fără să implice deplasarea în magazine, precizează Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.

Plățile pot fi efectuate atât cu cardul la plasarea comenzii sau la sosirea curierului la destinație, acolo unde este posibil, cât și în numerar.

Kaufland România crede că #ResponsabilitateaFaceDiferența, dezvoltând permanent servicii noi în sprijinul comunității și a categoriilor defavorizate de oameni.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii