Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

IT |
|

Kaspersky sprijină spitalele și alte instituții medicale cu licențe antivirus gratuite pentru șase luni

Kaspersky anunță că oferă gratuit produsele sale de securitate endpoint spitalelor și altor organizații medicale, cu scopul de a le ajuta să rămână protejate de atacurile cibernetice în contextul actual al pandemiei.
shutterstock_438568516

Pentru spitale și instituții medicale, este important să se asigure stabilitatea echipamentelor și disponibilitatea datelor pentru pesonalul medical, protejându-se, în același timp, confidențialitatea pacienților.

„În această situație critică, instituțiile de sănătate publică se află sub o presiune imensă și poartă o responsabilitate uriașă, în timp ce salvează viețile oamenilor și luptă împotriva infecției. Medicii, asistentele medicale și tot personalul medical își asumă cea mai mare parte a responsabilității și, prin urmare, au nevoie de orice mână de ajutor. Considerăm că este de datoria noastră să sprijinim comunitatea medicală. Pentru a ajuta aceste instituții să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult, le oferim licențe gratuite pentru produsele corporative Kaspersky, pentru o perioadă de șase luni”, spune Evgeniya Naumova, Vice Președinte Global Sales Network la Kaspersky.

Odată cu această inițiativă, Kaspersky încurajează instituțiile medicale să verifice soluția de protecție a spitalului și să se asigure că toate dispozitivele medicale specifice – cum ar fi ventilatoarele – sunt configurate și actualizate corespunzător.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii