FacebookTwitterLinkedIn

Pentru spitale și instituții medicale, este important să se asigure stabilitatea echipamentelor și disponibilitatea datelor pentru pesonalul medical, protejându-se, în același timp, confidențialitatea pacienților.

„În această situație critică, instituțiile de sănătate publică se află sub o presiune imensă și poartă o responsabilitate uriașă, în timp ce salvează viețile oamenilor și luptă împotriva infecției. Medicii, asistentele medicale și tot personalul medical își asumă cea mai mare parte a responsabilității și, prin urmare, au nevoie de orice mână de ajutor. Considerăm că este de datoria noastră să sprijinim comunitatea medicală. Pentru a ajuta aceste instituții să se concentreze pe ceea ce contează cel mai mult, le oferim licențe gratuite pentru produsele corporative Kaspersky, pentru o perioadă de șase luni”, spune Evgeniya Naumova, Vice Președinte Global Sales Network la Kaspersky.

Odată cu această inițiativă, Kaspersky încurajează instituțiile medicale să verifice soluția de protecție a spitalului și să se asigure că toate dispozitivele medicale specifice – cum ar fi ventilatoarele – sunt configurate și actualizate corespunzător.