Cautare
, Contributor

SmallBusiness |
|

Kaspersky Lab a lansat o soluţie de securitate pentru IMM-uri

antivirus_shutterstock.jpg
Kaspersky Lab lansează o nouă versiune a soluţiei Kaspersky Small Office Security, creat special pentru companiile cu mai puțin de 25 de angajați. 

Această soluție include noi instrumente care ajută companiile mici să fie cu un pas înaintea provocărilor moderne de securitate și include cele mai noi tehnologii anti-malware dezvoltate de Kaspersky Lab într-un produs ușor de folosit, care nu necesită ca utilizatorii să fie experți IT, spun reprezentanţii companiei.

Potrivit estimărilor IDC, la nivel global există peste 75 de milioane de companii care lucrează cu mai puțin de 10 de angajați. Aceste „microîntreprinderi", vor procesa milioane, dacă nu miliarde de dolari în 2014. Însă, acest segment a fost, în general, slab deservit de companiile de securitate IT, care nu oferă produse specializate pentru nevoile microîntreprinderilor. Ca urmare, proprietarii companiilor au fost obligați să utilizeze produse create pentru consumatorii individuali, care nu corespund nevoilor lor de afaceri sau versiuni inferioare ale produselor pentru întreprinderi, care sunt dificil de gestionat şi obligă microîntreprinderile să plătească pentru funcţii de securitate care nu vor fi folosite niciodată.

Soluţia Kaspersky Small Office Security este special concepută pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestor întreprinderi mici, îmbinând protecţia puternică împotriva criminalității informatice şi beneficiind de caracteristici necesare microîntreprinderilor, pentru a putea concura în economia globală. În plus, produsul Kaspersky Small Office Security este extrem de uşor de instalat și de administrat, oferind o valoare adăugată excelentă atât în ceea ce priveşte costurile de achiziție, cât și timpul necesar pentru administrare. Graţie acestui fapt, proprietarii de afaceri pot să beneficieze de protecție optimă, fără a pierde din vedere buna funcționare a companiilor lor.

Construită pe aceeași platformă premiată, cea mai recentă versiune a soluţiei Kaspersky Small Office Security include mai multe caracteristici noi și o serie de tehnologii îmbunătăţite şi actualizate, cum ar fi Modul Safe Money care protejează operaţiunile de Online Banking, activând automat noi niveluri de protecţie atunci când utilizatorii efectuează tranzacţii financiare online, companiile pot plăti acum facturile, pot face cumpărături, și pot avea acces la datele financiare online, fără griji. Printre alte îmbunătăţiri se numără şi Password Manager, pentru că adesea, utilizatorii aleg cele mai convenabile opţiuni de a folosi parole simple, de a refolosi aceleași parole pentru conturi multiple sau de a păstra o listă cu parolele lor pe o bucată de hârtie, pe birou. Cu ajutorul tehnologiei de administrare a parolelor, angajații trebuie să rețină doar o singură parolă principală.

“Kaspersky Small Office Security este unul dintre produsele companiei care îmbină cele mai bune tehnologii de securitate IT ale industriei pe chiar și cineva cu modeste cunoştinţe în materie de computere, le poate înţelege cu uşurinţă”, a explicat Nikolai Grebennikov, Chief Technology Officer în cadrul Kaspersky Lab. „Reducerea perioadei necesare pentru învăţare a fost întotdeauna o prioritate în ceea ce priveşte produsele noastre pentru microîntreprinderi, iar cea mai recentă versiune a soluţiei Kaspersky Small Office Security îi asigură pe proprietarii de afaceri că pot achiziționa produsul în pauza de prânz și că îl pot instala deja în compania lor până la sfârșitul zilei”, a adăugat Grebennikov.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii