Cautare
, Contributor

Forbes.com

IT |
|

Kapsch România integrează produsele mobile Apple în mediului enterprise

Photoland_Corbis_42-21876272.jpg
Kapsch România dă o nouă dimensiune utilizării aplicațiilor de afaceri pe dispozitivele mobile Apple folosite de angajații companiilor.

Prin parteneriatul încheiat cu Apple, subsidiara grupului austriac pune la dispoziția clienților săi modalități de extindere a orizontului de interactivitate a angajaților cu resursele companiei. Ridicând pe o nouă treaptă integrarea dispozitivelor mobile în infrastructura de tehnologia informației, Kapsch România este pregătită să acopere toate aspectele legate de gestiunea acestora din punct de vedere al accesului la resurse, la aplicațiile utilizate, precum și aspectele legate de securitatea informatică.

Certificarea Apple Authorised Reseller este un bun indicator al nivelului de expertiză acumulat de membrii echipei Kapsch România și o dovadă a consecvenței în atingerea scopului declarat de a deveni un integrator de sisteme IT capabil să ofere întregul spectru de soluții și servicii profesionale. Astfel, clienții pot beneficia acum de suportul specialiștilor Kapsch în efortul depus de a îngloba în infrastructura IT echipamentele mobile utilizate ocazional sau de a adopta o politică coerentă în privința utilizării dispozitivelor mobile în cadrul organizației.

Întreg mediul de afaceri simte presiunea pe care o exercită utilizarea dispozitivelor mobile, fie cele puse la dispoziția angajaților, fie cele personale ale acestora, introduse în ecosistemul organizațiilor – așa numitele BYOD (Bring Your Own Device). „Colaborarea cu Kapsch România ne va ajuta să oferim soluții mai bune clienților noștri, să le transformăm activitățile într-unele mai ușoare, mai rapide și mai eficiente. De exemplu, cu dispozitivele iOS poți ține astăzi un birou mobil într-o singură mână. Indiferent dacă ești nevoit să verifici o ofertă, să aprobi un plan de proiect, să revizuiești un document juridic sau să semnezi un contract, aceste dispozitive îți permit accesul la fișierele necesare folosind o largă varietate de aplicații de business”, a declarat Borislav Petrov, General Manager APCOM România – unic distribuitor Apple pentru România.

La rândul său, Dan Roman, director general Kapsch România Susține că în termen de numai un an Kapsch România a obținut rezultate remarcabile în ceea ce privește creșterea numărului de angajați și a cifrei de afaceri. „Din discuțiile purtate cu clienții noștri, am constat preocuparea acestora pentru integrarea produselor Apple în mediul lor IT. Suntem gata să le oferim întregul nostru suport, consultanța necesară, precum și un set extins de servicii profesionale”, a adăugat el.

Potrivit lui Dan Roman, mobilitatea este una dintre direcțiile principale pe care grupul Kapsch se va orienta în continuare. Subsidiara din România este cea de-a doua din cadrul grupului care obține statutul de partener Apple, acest proces urmând a fi extins.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii