Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Kanal D a primit o amendă de 200.000 de lei de la CNA pentru depășirea timpului legal de publicitate

Televiziunea Kanal D a mai primit o amendă maximă, de 200.000 de lei, de la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), marţi, pentru depăşiri ale duratei de publicitate permise de lege înregistrate în luna noiembrie, informează News.ro. Amenda a fost dată după ce Monica Gubernat, membru CNA, a solicitat o monitorizare a publicității în intervalul orar 07:00 – 18:00.
 aboneaza-te
imi-place-kanald.ro_

Monitorizarea pentru perioada  1 – 30 noiembrie 2017, în intervalul orar 07:00 – 18:00, arată că televiziunea Kanal D a înregistrat, în total, depăşiri de aproape trei ore (2 ore, 59 de minute şi 31 de secunde).

Amenda a fost propusă de Monica Gubernat, în baza articolului 35, alineatul 1 din Legea Audiovizualului, potrivit căruia proporţia de spoturi publicitare televizate şi spoturi de teleshopping dintr-un interval de o oră nu poate depăşi 20%, respectiv 12 minute pentru televiziunile private.

Sancţiunea a fost votată în unanimitate de membrii CNA prezenţi la şedinţa de marți: Monica Gubernat, Florin Gabrea, Orsolya Borsos, Viorel Vasile Buda, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu şi Răsvan Popescu.

CITEȘTE: COMUNICATUL MEU DE PRESĂ

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii