Cautare
, Forbes Staff

Media şi entertainment |
|

Kanal D, investiție de aproximativ un milion de euro pentru noul studio de știri

Știrile Kanal D vor fi transmise dintr-un studio nou-nouț, în care s-a investit aproximativ un milion de euro, potrivit președintelui Kanal D, Haluk Kurcer.
Stirile Kanal D (2)

Postul de televiziune Kanal D și-a dublat cifra de afaceri în ultimii opt ani. Afacerile grupului DOGAN MEDIA INTERNATIONAL au crescut de la 53 de milioane de lei, în 2008, la 107,4 milioane de lei, în 2016, potrivit datelor disponibile pe site-ul Lista Firme.

Studioul se întinde pe o suprafață de 200 de mp, cu un perete video de 50 de mp, în care tehnologia LED și pachetul grafic complex și dinamic, fac ca știrile să devină o experiență vizuală pentru telespectatorii săi.

„Evoluăm datorită telespectatorilor nostri și pentru ei.  La 10 ani de la lansarea Kanal D, am ajuns pe locul 2 în topul televiziunilor din România, prin muncă susținută, creativitate, investiții permanente în conținut și tehnologie și atenție la nevoile publicului.  Acum ne-am propus să mai facem un pas important și să le oferim celor care urmăresc zi de zi Știrile Kanal D o experiență vizuală performantă, modernă, adaptată unui conținut tot mai complex”, a spus Haluk Kurcer, președintele Kanal D.

Știrile se concentrează, în general, pe actualitatea cu impact major în viața oamenilor. Domeniul educației, sănătății și al economiei vor fi pe agenda echipei de știri, dar și altele precum domeniul nutriției, al sportului ori lifestyle.

Ca noutate, știrile vor avea de acum și o rubrică Meteo de sine stătătoare, dar va conține și faimoasa rubrică „Sabbagh în acțiune”.  

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii