Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Kanal D a împlinit 10 ani pe piața TV din România

Kanal D împlinește astăzi 10 ani de când s-a lansat în România. Televiziunea s-a impus pe piața media autohtonă ca o stație generalistă, care a devenit trendsetter în materie de formate TV.
 aboneaza-te
Vedete Kanal D

Telespectatorii Kanal D se regăsesc în diferite tipuri de emisiuni: divertisment, reality show, reportaje, știri, filme, late night show și, nu în ultimul rând, serialele turcești.

Kanal D se află în prezent în top trei televiziuni din România și a evoluat în cei 10 ani de la o cota de piață de 1,8% până la 10%, la nivelul publicului național În anul 2016, Kanal D s-a plasat pe locul doi în intervalul orar 20:00 – 24:00, la nivel național. În 2016, Kanal D a început sa emită full HD.

Ziua Kanal D este sărbătorită de vedetele postului: Teo Trandafir, Simona Pătruleasa, Ilinca Vandici, Christian Sabbagh, Gabriela Cristea, Bursucu, Andreea Mantea, Mădălin Ionescu, Silvia Ioniță, Ilinca Obadescu, Ernest, Ana-Maria Barnoschi, Mihai Ghiță, Tavi Clonda, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu, Răzvan Ciobanu și Silvia Popescu.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR KANAL D

TOPUL TELEVIZIUNILOR CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN PRIME TIME LA NIVEL NAȚIONAL – ANUL 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii