FacebookTwitterLinkedIn

În această seară, la ora 20:00, la Kanal D va debuta serialul „Dragoste infinită”, avându-i în rolurile principale pe actorii Burak Ozcivit („Suleyman Magnificul”) și Neslihan Atagül („Un destin la răscruce”).

Burak Ozcivit a declarat: „Știu că românii sunt fani ai serialelor turcești și mai știu ca serialul va fi difuzat și în România, lucru care nu poate decât să mă bucure! Serialul aduce în prim plan dragostea, cea fără de care totul ar fi cenușiu. Fiecare dintre noi a trăit o mare dragoste, cu toții ne regăsim în povestea personajelor principale”.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI AUDIENȚE ÎN FEBRUARIE 2017

La rândul său, Neslihan Atagul a spus: „Chiar dacă filmăm la foc continuu, ore întregi, atmosfera este relaxantă, iar în puținele pauze de la filmări pe care le avem ne amuzăm copios, dansăm, mâncăm împreună. Fac o echipă extraordinară cu Burak, Kemal, partenerul meu din serial și sper că starea noastră de bine să ajungă și la telespectatori”.

Serialul „Dragoste infinită” („Kara Sevda”) aduce în fața telespectatorilor o poveste de dragoste, doi tineri din două lumi diferite care se îndrăgostesc iremediabil.

Premiera a serialului „Dragoste infinită”, este programată în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Producția se va difuza de luni până joi, de la ora 20:00.