Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Imobiliare |
|

Kalapod și Novomatic își extind depozitele în cadrul Eli Park 1, proiect dezvoltat de Element Industrial

Element Industrial este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața spațiilor logistice, dezvoltând o serie de proiecte sub brandul Eli Parks, parcuri logistice cu suprafețe între 50-60.000 mp, în București, Pitești, Bacău, Brăila sau Ploiești, precum și depozite cu suprafețe mai mici, grupate sub denumirea Eli Xpress.
Eli Park 1

Retailerul e-commerce de pantofi, Kalapod și Novomatic, una dintre cele mai cunoscute companii de tehnologie în domeniul jocurilor de noroc s-au alăturat de curând comunității Eli Park 1 din zona Buftea-Chitila, unde au închiriat peste 7.000 mp de depozite clasă A pentru a-și extinde capacitatea de depozitare în proximitatea Bucureștiului.

”Presiunea din ce în ce mai mare asupra timpilor de livrare din marile parcuri logistice determină jucătorii să caute noi zone de interes ce le oferă acces rapid către orașe”, explică Andrei Jerca, Managing Director, Element Industrial.

Eli Park 1 este primul proiect al Element Industrial livrat în zona Buftea-Chitila, cu o suprafață de 50.000 mp. Parcul logistic găzduiește deja mai multe companii precum Arctic, Decor Floor, Dentotal, Mobilier 1 sau Euro Games Techonology.

În zona Buftea-Chitila Element Industrial mai are în dezvoltare un nou proiect, Eli Park 3, cu o suprafață totală de 72.000 mp, având în lucru prima fază de 18.500 mp, ce va fi livrată până la finalul acestui an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii