Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Lideri |
|

JW Marriott Bucharest Grand Hotel are un nou General Manager

Ioan Mătieș este noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, începând cu data de 15 octombrie 2021.  
marriot

Ioan Mătieș (foto), cu o experiență de aproape 25 de ani în industria HoReCa, îl înlocuiește pe Tino Lindner, care a condus hotelul în ultimii trei ani. 

Ioan Mătieș s-a alăturat echipei JW Marriott Bucharest Grand Hotel în anul 2000, în poziția de Director of Event Management. De atunci, a ocupat mai multe funcții de conducere în cadrul grupului hotelier, atât în țară, cât și în străinătate. În 2018, Ioan a fost numit Directorul General al Istanbul Marriott Hotel Sisli.

 “Fac parte din echipa JW Marriott încă de la deschiderea primului hotel din România. (…) Experiența dobândită în segmentul de lux al ospitalității mă va ajuta să îndeplinesc, alături de echipa mea, obiectivele de business ale companiei, cu accent pe inovație, personalizarea unor experiențe de lux pentru oaspeții noștri și creșterea notorietății”, a declarat Ioan Mătieș noul General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii