FacebookTwitterLinkedIn

Pelicula, care urmează să se lanseze în această toamnă, este o rescriere a unei drame daneze care a avut premiera în anul 2006. Isabel (Michelle Williams), directoarea unui orfelinat din Calcutta, merge la New York pentru a o întâlni pe Theresa, interpretată de Julianne Moore, generoasa binefăcătoare a instituției pe care o conduce.

Jucând rolul unei femei de afaceri de succes, Moore apare în lungmetrajul lui Bart purtând un ceas L.U.C XPS 1860 care îi potențează eleganța. Acest model care face parte din colecția L.U.C este realizat din aur roz de 18 karate, cu cadran din argint și mecanism automatic.

În alte secvențe, actrița americană poartă două perechi de cercei din colecția Haute Joaillerie; unii sunt lucrați din aur roz de 18 karate, cu diamante galbene și oranj; ceilalți dintr-o suită de pietre prețioase (tsavorite, safire roz și galbene, topaz) incrustate în aur alb de 18 karate. Aceste creații nu fac decât să accentueze farmecul și personalitatea actriței care, în 2015, a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță cu rolul din filmul „Still Alice”.

Julianne Moore este o figură obișnuită pe covorul roșu, precum cel de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, eveniment la care Chopard este partener din 1998. De asemenea, actrița este o prietenă fidelă a casei, fiind văzută des în aparițiile publice cu creații Chopard.