Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

În județul Timiș, piețele agroalimentare se mută în online

În județul Timiș a fost înființată prima piață online. Alimentele pot fi comandate direct de la producători și livrate la domiciliu, informează Rador.
piata timisoara

Platforma online, pusă gratuit la dispoziție de către Grupul de Acțiune Locală Timișul de Centru, este locul de întâlnire pentru cerere și ofertă, în condițiile în care piețele agroalimentare clasice sunt tot mai puțin frecventate ca urmare a răspândirii coronavirusului.

Managerul Alexandru Iovescu: „Majoritatea dintre noi suntem blocați acasă, lucrăm de la domiciliu, și să avem posibilitatea să comandăm produsele de care avem nevoie, direct acasă, și astfel să evităm și contactul social”.

În doar câteva zile de la lansare, 12 producători de legume, lactate, carne, pește, miere și flori și-au creat standuri în piața online, unde și-au afișat prețurile și condițiile de livrare a mărfii în Timișoara.

„Încercăm pe cât posibil să dezvoltăm această platformă și punem cât mai bine în contact producătorii cu beneficiarul final”, a declarat Alexandru Iovescu pentru corespondentul Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii