FacebookTwitterLinkedIn

Jovan Radosavljevic și-a început cariera la Coca-Cola HBC în urmă cu mai bine de 16 ani în echipa de vânzări din Serbia.

Începând cu anul 1998, el a deținut numeroase poziții în companie, până în 2009, când a devenit director de vânzări al Coca-Cola HBC Serbia, extinzându-și apoi responsabilitățile în Muntenegru, în 2010 și în Kosovo, în 2011.

Este un bun cunoscător al pieței românești, datorită celor aproape trei ani petrecuți aici în calitate de director comercial, perioadă în care a contribuit substanțial, alături de echipa pe care a condus-o, la redefinirea strategiei comerciale a Coca-Cola HBC România.

În prezent, Jovan Radosavljevic conduce o echipă de 370 de oameni în Pivara Skopje, funcție din care a urmărit un obiectiv foarte clar: dezvoltarea unei strategii de creștere eficiente pe termen lung a companiei, care a avut ca rezultat atingerea unor volume și venituri record.

Jaak Mikkel, în prezent director general al Coca-Cola HBC România va prelua, de la 1 mai 2018, poziția de director general al Coca-Cola HBC Polonia.

Jaak Mikkel s-a alăturat Coca-Cola HBC în urmă cu 10 ani, în calitate de director de vânzări în organizația țărilor baltice.

În 2012, a fost promovat în funcția de director general al Pivara Skopje unde, alături de echipa sa, a atins cel mai mare volum de băuturi răcoritoare vândut, până atunci, în istoria companiei, atât o creștere istorică a cotei de piață în această categorie, cât și în cea a berilor.

În ultimii patru ani, Jaak Mikkel a ocupat funcția de director general al Coca-Cola HBC România. În mandatul său, businessul a atins unele dintre cele mai mari volume și venituri din istoria de 26 de ani, au fost introduse noi categorii de băuturi în portofoliu și a fost consolidată poziția de lider al industriei băuturilor din România.

Jovan Radosavljevic: Am primit cu bucurie acest nou mandat în România. Este o onoare pentru mine să fiu directorul general al Coca-Cola HBC România, una dintre cele mai importante țări din Grup. Aștept cu nerăbdare această nouă provocare profesională pentru a continua dezvoltarea companiei, alături de toți colegii mei.

Jaak Mikkel: Romania este o țară pe care o voi prețui și care va rămâne mereu aproape de inima mea, prin  peisajele spectaculoase, precum cele din Țara Dornelor sau Transfăgărășan, dar, cel mai mult, prin oameni, pe care îi iubesc – colegii mei excepționali, calzi și hotărâți sau mulți alți români pe care i-am întâlnit, mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie bună.