FacebookTwitterLinkedIn

Parteneriatul cu Atterbury Europe va contribui la susţinerea strategiei de consolidare la nivel regional a reţelei de mall-uri creată sub brandul Iulius Mall, prin deţinerea în comun, în proporţie de 50% fiecare, a părţilor sociale aferente IUIulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara, Iulius Mall Cluj şi Iulius Mall Suceava. ”Parteneriatul va consolida în mod fundamental poziţia dominantă pe care Iulius o are pe piaţa din România şi va accelera ritmul de creştere a proiectelor cu impact regional aflate în derulare, dar şi a celor viitoare”, se arată într-un comunicat de presă al Iulius.

Acordul dintre Iulius şi Atterbury Europe reprezintă începutul unei puternice relații de afaceri, care vizează noi dezvoltări imobiliare în România. „În ultimii 17 ani, compania IULIUS s-a dedicat realizării de proiecte regionale de referință pentru dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor, iar acordul cu Atterbury Europe are un rol important în accelerarea acestei strategii. Asocierea noastră combină know-how-ul şi poziţia dominantă pe care o avem pe piaţa din România, cu puterea financiară şi experienţa în property management ale acestui prestigios grup internaţional. Împărtăşim aceeaşi viziune de business şi suntem convinşi că, împreună, ne vom consolida strategia de creştere, aducând plus valoare portofoliului şi implementând noi proiecte de referinţă”, a declarat Iulian Dascălu, preşedintele companiei Iulius.

Iulius Imperator? Iulian Dascălu, încă 73.000 mp de spații office la Timișoara

„Strategia de investiții a Atterbury Europe urmărește să lucreze cu jucătorii de prim rang din țările în care alegem să investim. Suntem încântaţi de faptul că prezenţa noastră în Europa, alături de legăturile pe care le avem cu Africa de Sud, a condus la asocierea cu grupul Iulius din România”, a declarat Henk Deist, CEO al Atterbury Europe.

„Împărtășim culturi organizaționale similare și o pasiune comună pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare de înaltă calitate, cu precădere pe segmentul mixed use, așadar așteptăm cu interes să lucrăm cu grupul IULIUS pentru a atinge împreună noi culmi ale succesului”, a adăugat Louis van der Watt, CEO al Atterbury Property Holdings din Africa de Sud.

Află care sunt asemănările și deosebirile dintre Iulian Dascălu și Ovidiu Șandor, doi antreprenori români care dezvoltă proiecte mixte de real estate în piețele secundare

Atterbury Europe este o companie europeană de investiţii imobiliare, ce pune accent pe co-investirea alături de parteneri locali care sunt lideri în jurisdicţiile lor, cu acces la un portofoliu de dezvoltare a cărui evoluţie poate fi accelerată. România reprezintă cea de-a treia jurisdicţie de investiţii pentru Atterbury Europe, după achiziţiile derulate cu succes în Serbia şi Cipru.

Portofoliul companiei Iulius va fi administrat în continuare de aceeaşi echipă de specialişti în property management.