FacebookTwitterLinkedIn

McEnroe joacă rolul principal în două producții video ce pun accentul pe strategia transmisiunilor „pe toate ecranele” a Eurosport, dar evidențiază și istoria bogată a acestui turneu.

Câștigător a șapte turnee de Mare Șlem, învingător de patru ori în Open-ul american de-a lungul unei carierei sale, John McEnroe va fi expertul Eurosport la US Open, turneu ce începe luni, 28 august.

Antonio Ruiz, Vice Președinte pentru Marketing la Eurosport, a declarat: „Am dorit să creăm un spot care să surprindă partea exuberantă, distractivă a New York-ului și pentru asta nimeni nu era mai potrivit decât John McEnroe. El înțelege orașul și locuitorii săi, dar și istoria acestui turneu. Am produs două clip-uri diferite în care joacă John, dar care sunt conectate la nivelul firului narativ. Primul anunță fanilor tenisului Open-ul Statelor Unite 2017, iar celălalt se axează pe experiența trăită de utilizatorul de Eurosport Player și pe oferta unică de care se va bucura acesta cu ocazia turneului american. A fost distractiv la filmări cu John și am găsit o cale extraordinară de a da startul transmisiunilor noastre dedicate Open-ului Statelor Unite.”

Cele mai mari nume ale tenisului se vor înfrunta din nou pe terenurile de la Flashing Meadows. În turneul masculin, Roger Federer și Rafeal Nadal sunt favoriți și vor căuta să-și adauge un nou titlu în vitrina lor cu trofee.

La feminin, Garbine Muguruza va încerca să repete victoria obținută la Wimbledon, în timp ce Simona Halep va avea o nouă șansă să câștige primul ei titlu de Mare Șlem și să urce pe primul loc în clasamentul mondial.

Eurosport va difuza aproximativ 250 de ore de tenis de clasă mondială în direct de la US Open și exclusiv în Europa (ne-exclusiv în Austria, Republica Cehă, Luxemburg și Elveția) prin canalele TV lineare, pe Eurosport Player și pe Eurosport.com. Toate meciurile, de pe toate terenurile vor fi disponibile pe Eurosport Player.

McEnroe va fi însoțit la New York de mai multe vedete ce vor colabora cu Eurosport, în calitate de analiști și de comentatori, pe parcursul Open-ului Statelor Unite, printre care Boris Becker, Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja și Conchita Martinez.

Mats Wilander și Barbara Schett vor prezenta pe parcursul întregului turneu magazinul – Game, Schett și Mats. Show-ul va cuprinde ultimele știri, avancronici și interviuri de la al patrulea și ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

Patrick Mouratoglou, super-antrenorul care a îndrumat-o pe Serena Williams de-a lungul incredibilei sale cariere, va fi din nou „Antrenorul” (The Coach), care va oferi fanilor o analiză unică a strategiei celor mai buni jucători și a derulării meciurilor lor, folosind imagini și grafică prelucrate computerizat.