Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

John Legend: good-bye Beverly Hills, hello Beverly Hills

Acesta ar putea fi titlul viitorului single al cântărețului John Legend, care și-a scos la vânzare casa din Beverly Hills luna trecută și recent a cumpărat alta, cu 17,5 milioane de dolari, în același cartier.
 aboneaza-te

Construită anul acesta într-o zonă cunoscută sub numele de Beverly Hills Post Office, cu o arhitectură contemporană – profile de metal și foarte multă sticlă -, locuința achiziționată de John Legend și soția sa, modelul și prezentatoarea TV Chrissy Teigen, are aproape 1.000 de metri pătrați spațiu de locuit, împărțit în șase dormitoare, nouă băi, o sală de înregistrări și un cinematograf.
Interiorul este decorat pe comandă, printre materiale alese de noii proprietari numărându-se lemnul exotic, marmura și lemnul de stejar pentru podele. Tavanul livingului se deschide într-un atrium de sticlă care inundă încăperea în lumină naturală, iar întreaga reședință este manageriată de un sistem Creston smart home. Bucătăria este dotată cu două insule și o cramă de 300 de sticle, aparatura electrocasnică fiind furnizată de brandul premium Miele. Curtea din spate găzduiește o piscină de 30 metri cu apă sărată, de pe marginea căreia panorama asupra Canionului Benedict îți taie respirația. Piscina este deservită de un chioșc și de o cameră media de 15 metri pătrați dotată cu aparatura video și audio necesară pentru a asigura vizionarea unui film în condiții de cinematograf.
Întreaga locuință inspiră o atmosferă caldă, relaxantă, perfectă pentru o familie cu doi copii. Chrissy și John s-au căsătorit în 2013, după șase ani de relație, și au împreună o fetiță, Luna (născută în 2016) și un băiat, Miles (născut în 2018). Cuplul aștepta un al treilea copil, un băiețel, însă Chrissy a pierdut sarcina datorită apariției unor complicații.
Luna trecută, cuplul și-a scos la vânzare vechea proprietate, situată tot în Beverly Hills (care i-a aparținut anterior cântăreței Rihanna), pentru 23,95 milioane de dolari, o sumă considerată cam mare de experții imobiliari. Însă se pare că reședința și-a găsit deja un cumpărător. FOTO: Profimedia

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii