FacebookTwitterLinkedIn

Johan Gabriels are o experiență de peste 10 ani pe piața românească de banking. Sub conducerea sa, biroul Ebury România a înregistrat unele dintre cele mai bune rezultate la nivelul rețelei, în doar 2 ani de activitate:  creșteri de peste 400% a veniturilor în anul fiscal curent, peste 800 de clienți (corporații și IMM-uri) și o echipă formată din 25 de consultanți, performanțe care au plasat biroul din București în top 10 piețe Ebury la nivel global.

“Țările din Europa de Est au fost printre piețele noastre cu cea mai rapidă creștere în ultimul an. Crearea, în cadrul Ebury, a unui segment dedicat Europei de Est accentuează încrederea companiei în viitorul regiunii și în creșterea economică susținută a acesteia. Sunt încântat de oportunitatea de a conduce operațiunile Ebury în regiune și aștept cu nerăbdare să lucrez împreună cu echipele locale pentru a continua povestea de creștere și succes. Privind spre viitor, lumea se schimbă foarte repede și asistăm, cu toții, la vremuri fără precedent. Cei mai rapizi îi vor depăși pe cei înceți și cred că, având în vedere cultura noastră agilă și antreprenorială, Ebury se situează foarte bine pentru viitor, spre beneficiul clienților noștri”, a declarat Johan Gabriels, Managing Director Ebury, Europa de Est.

Ebury, al cărui acționar majoritar este Banco Santander, este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa, specializată în strategii de tranzacționare forex, managementul riscului valutar, plăți internaționale și finanțarea comerțului pentru corporații locale și IMM-uri.