Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Joe Biden promite să semneze câteva ordine executive chiar în prima sa zi de mandat

Joe Biden s-a angajat să semneze o serie de ordine executive încă din prima zi a preşedinţiei sale, în timp ce forţele de ordine se mobilizează în Statele Unite în vederea prevenirii oricăror incidente violente cu prilejul ceremoniei de învestire a preşedintelui american de miercuri, 20 ianuarie, informează Agerpres, conform AFP.
Biden Addresses the Nation, Wilmington, Delaware, USA - 04 Nov 2020

Schimbările climatice, pandemia, criza economică, nedreptăţile rasiale şi sociale din Statele Unite „sunt toate crize ce necesită acţiuni urgente”, a declarat sâmbătă viitorul său şef de cabinet al liderului de la Casa Albă, Ron Klain, probleme pentru care Joe Biden vrea să acţioneze rapid „pentru a restabili locul Americii în lume”, notează Agerpres.

„Preşedintele ales Biden va acţiona nu doar pentru a repara cele mai grave daune ale administraţiei Trump, ci şi pentru a permite ţării să avanseze”, a comentat Ron Klain, citând în special intenţia acestuia de a reduce SUA în acordul de la Paris privind schimbările climatice.

Între-timp au fost puse în aplicare măsuri masive de securitate la Washington, dar şi în capitalele mai multor state de teama violenţelor ce ar putea fi provocate de susţinători ai preşedintelui Donald Trump în ziua inaugurării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii