Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Joe Biden o alege pe Kamala Harris pentru funcția de vicepreședinte al SUA dacă va câștiga alegerile prezidențiale

 aboneaza-te
Joe Biden a ales-o pe senatoarea Kamala Harris pentru funcţia de vicepreşedinte dacă va câştiga alegerile prezidențiale din SUA, potrivit CNN.

„Am marea onoare să anunț că am ales-o pe Kamala Harris – o luptătoare neînfricată – drept partenera mea în alegeri”, a scris Joe Biden pe Twitter.

Kamala Harris, în vârstă de 55 de ani, a devenit în 2016 a doua femeie afro-americană aleasă în Senatul american. Ea este senator din partea statului California.

Harris își anunțase candidatura pentru Casa Albă, dar după un început de campanie foarte remarcat, senatoarea democrată de 55 de ani, care dorea să devină prima preşedintă de culoare a SUA, a abandonat cursa la începutul lunii decembrie, din lipsă de fonduri pentru a continua.

„Nu sunt o miliardară. Nu-mi pot finanţa propria campanie. Şi, în timp ce campania avansează, a devenit tot mai dificil să facem rost de banii de care aveam nevoie pentru a ne bate (în alegeri)”, le-a explicat senatoarea susţinătorilor săi, subliniind că a trebuit să ia “una dintre cele mai dure decizii” din viaţa sa.

FOTO: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii