Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Joe Biden încurajează țările Europei Centrale și de Est să-și consolideze economiile prin investiții

Președintele american, Joe Biden, a îndemnat țările Europei Centrale și de Est să-și întărească economiile prin investiții în infrastructură și combaterea corupției, informează Radio România Actualități. El a transmis un mesaj de sprijin participanților la Inițiativa celor Trei Mări cu prilejul summitului care are loc în Bulgaria.
Washington,,Dc,,Usa,21/11/2020,Biden,President,Of,Usa

Joe Biden, a explicat că țările democratice, ca cele din Inițiativa celor Trei Mări, trebuie și pot să demonstreze că formula de guvernare democratică răspunde nevoilor cetățenilor în mod transparent și eliminând corupția.

Joe Biden: „Colaborând veți întări suveranitatea, veți promova securitatea energetică și vreau să lucrăm împreună, îndeaproape, ca să construim o lume mai sigură și mai puternică, una în care amenințările și constrângerile nu pot fi folosite pentru a agresa o lume în care dezinformarea și atacurile cibernetice nu pot fi folosite pentru manipulare”, conform RRA.

12 țări, majoritatea desprinse din fostul spațiu sovietic, iau parte la această platformă politică menită să dezvolte cooperarea și interconectarea în Estul Uniunii Europene.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii