Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Joe Biden a fost confirmat oficial cel de-al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii

Președintele american ales, Joe Biden, a declarat că democrația s-a dovedit a fi puternică în Statele Unite, după ce victoria sa la alegerile prezidențiale a fost confirmată luni seară de votul Colegiului Electoral, informează Radio România Actualități.
Biden Addresses the Nation, Wilmington, Delaware, USA - 04 Nov 2020

Într-un discurs transmis de majoritatea televiziunilor, Joe Biden și-a atacat în premieră adversarul, Donald Trump, pentru contestarea alegerilor, și a spus că voința oamenilor a avut întâietate, notează Radio România Actualități.

Joe Biden a lăudat instituțiile democratice care au rezistat uriașelor presiuni ale lui Donald Trump și aliaților săi de a-i anula victoria.

Joe Biden: „În această bătălie pentru sufletul Americii, democrația a învins. Noi, oamenii, am votat, încrederea în instituțiile noastre a rezistat, integritatea alegerilor noastre rămâne intactă, așa încât acum este momentul să întoarcem pagina, să ne unim, să ne vindecăm.”

Președintele ales al Statelor Unite a mai spus că un obiectiv urgent îl așteaptă încă din prima zi de mandat, anume controlul pandemiei și vaccinarea întregii populații.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii