Cautare
, Contributor

Social media |
|

Jocul “FarmVille” se va închide pe 31 decembrie

FarmVille, odinioară popularul joc de pe Facebook care a fost jucat de milioane de oameni, se închide pe 31 decembrie.  
 aboneaza-te
54. Adobe

Potrivit Forbes.com, jucătorilor li se va mai permite accesarea platformei până pe 31 decembrie, dar achiziționarea obiectelor virtuale din joc va fi dezactivată începând cu 17 noiembrie, a anunțat dezvoltatorul jocului Zynga într-o postare pe blog pe site-ul jocului.

Partea bună? Zynga a declarat că intenționează să lanseze o nouă versiune a jocului numită FarmVille 3 pe platformele mobile în curând.

La fel că multe alte jocuri din anii 2000, Farmville a fost construit folosind Adobe’s Flash, cel mai folosit software folosit pentru a construi și distribui conținut multimedia pe web.

În 2017, Adobe a anunțat că intenționează să pună capăt asistenței pentru Flash în 2020. Flash este utilizat de mai multe site-uri web care găzduiesc jocuri, videoclipuri și programe educaționale, toate acestea nu vor mai funcționa odată ce suportul va fi eliminat din browsere. Atât Adobe, cât și Facebook au anunțat că vor înceta complet să accepte Flash după 31 decembrie. Browserele web, inclusiv Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox și Safari de la Apple, vor renunța și la suportul Flash până la sfârșitul acestui an. . Potrivit site-ului Flashpoint, Flash a reușit să creeze copii de rezervă pentru 59.000 de jocuri până acum, dar acestea nu includ Farmville sau alte jocuri bazate pe server sau vândute comercial.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii