Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Joaquin Bonilla este noul Executive Creative Director ale agenției Golin

Joaquin Bonilla este noul Executive Creative Director al Golin, poziție din care coordonează departamentul de Creație al agenției. Joaquin are o experiență de peste 20 ani în comunicare și se alătură echipei Golin după ce a lucrat în agenții internaționale și locale, unde a dezvoltat campanii creative pentru clienți din industrii precum FMCG, food, auto, finance & banking.
Joaquin Bonilla_ ECD_Golin

Joaquin este responsabil de dezvoltarea și consolidarea soluțiilor creative oferite clienților agenției, îmbinând o abordare de tipul earned first cu un nucleu de brand și customer experience.

Irina Guțan (Copywriter) și Emanuel Ignat (Art Director) completează echipa de creație Golin, contribuind cu un know-how creativ extins la construirea campaniilor creative ale diviziilor Consumer și Corporate din cadrul agenției și întregind competențele The Bridge, departamentul de social media și digital PR al agenției.

Irina Roncea, Managing Director Golin: “Focusul departamentului de creație al Golin este să conceapă pentru clienții nostri soluții creative earned-first, utilizând instrumente de customer experience (CX), fără să piardă esența PR-ului: construirea și consolidarea reputației, câștigarea atenției consumatorilor, relațiile cu influencerii”.

CUM S-A MIȘCAT PUBLICITATEA TV ÎN TRIMESTRUL I 2019

Joaquin Bonilla, Executive Creative Director Golin: “Cred în creativitate în toate formele ei, și mai ales în PR, și sunt convins că, împreună cu noul departament de creație al agenției, vom duce mai departe povestea de succes pe care Golin o scrie de atâția ani pe piața românească”, a declarat”.

TOPUL COMPANIILOR CU CELE MAI MARI BUGETE DE PUBLICITATE TV – TRIM. I 2019

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii