FacebookTwitterLinkedIn

Noul departament, care va oferi servicii de consultanță în domeniul rezidențial, va fi condus de Andreea Hamza, în calitate de Senior Director.

Andreea Hamza are o experiență de peste 17 ani în domeniul imobiliar acumulată în cadrul mai multor companii de profil. Anterior alăturării echipei JLL, ea a ocupat funcția de Head of Marketing and Sales în cadrul companiei Hagag Development Europe. Pe parcursul carierei, Andreea Hamza a pus bazele a 12 echipe de vânzări, prin intermediul cărora a coordonat proiecte imobiliare pe tot parcursul procesului de dezvoltare, de la planificare până la livrare. În total, Andreea Hamza a fost implicată în vânzarea a peste 2.700 de apartamente în diferite proiecte din București, Brașov, Arad și Timișoara, în tranzacții de peste 250 de milioane de euro.

„Întotdeauna am fost încântată de oportunitatea de a dezvolta un proiect încă din fazele incipiente și consider ca departamentul Living este atât o provocare, cât și o șansă de dezvoltare cu foarte mult potențial pentru JLL România, dar și pentru mine personal. Sunt convinsă că nivelul nostru profesional și expertiza oamenilor din echipă vor asigura servicii de consultanță la cel mai înalt nivel. Într-un mediu de afaceri aflat într-o permanentă evoluție, calitatea serviciilor oferite pentru a aduce o valoare reală clienților, acum și în consultanța pe segmentul rezidențial, are o importanță vitală. M-am alăturat cu entuziasm profesioniștilor din cadrul JLL și am convingerea că vom construi împreună una dintre cele mai competitive echipe de consultanță rezidențială din piață”, a declarat Andreea Hamza, senior director Living JLL România.

”În ultimele 18 luni mai mulți investitori au apelat la serviciile noastre pentru consultanță în sectorul rezidențial, pe care îl văd ca pe o nouă țintă pentru investiții. La rândul nostru, vedem sectorul de living ca pe o oportunitate de business, iar atragerea în echipa JLL a Andreei, unul dintre cei experimentați manageri din sectorul rezidențial, ne va ajuta să oferim cele mai bune servicii clienților noștri și să beneficiem cât mai bine de potențialul acestui segment al pieței imobiliare”, a declarat Silviana Petre Badea, managing director JLL România.

Departamentul Living va oferi consultanță pentru dezvoltatorii și investitorii care vor să investească în soluții de locuire în România, respectiv locuințe destinate vânzării sau închirierii, cămine studențești etc. Serviciile oferite de JLL prin noul department sunt structurate pe patru categorii: studii de piață, strategii conceptuale de produs, strategii de marketing și vânzări, precum și managementul vânzărilor.

La nivel European, sectorul rezidențial a devenit o componentă importantă a pieței de investiții, pe fondul intensificării interesului investitorilor pentru acest segment care în 2018 a atras aproape 70 de miliarde de euro.

”Schimbările demografice, sociale și economice se manifestă și în România, cu impact asupra comportamentului noilor generații vizavi de soluția de locuire preferată. Deja vedem că generația millenialls este mai interesată de închirierea de locuințe, pentru a avea o mai mare mobilitate, iar la rândul lor din ce în ce mai multe companii, în lupta pentru talente, vor să le ofere angajaților pachete salariale care să includă și o locuință”, a declarat Andreea Hamza, senior director Living JLL Romania.