Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Servicii financiare |
|

JLL România a fost desemnat managerul de proiect al viitorului sediu al Groupe Renault din București

Globalworth, în parteneriat cu Elgan Group, a desemnat, recent, JLL România ca manager de proiect pentru viitorul sediu al Groupe Renault, care va avea o suprafață închiriabilă de 47.000 de metri pătrați.
Cezar Florea (7)

JLL va oferi servicii de management de proiect, cost management, dirigenție de șantier și de monitorizare a siguranței pe șantier.

Situat pe strada Preciziei nr. 3G, din vestul Bucureștiului, sediul Renault Bucharest Connected este încadrat în categoria de clădiri de clasă A. Acesta va avea un showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, un cabinet medical, un restaurant, infrastructură informatică etc.

Construcția imobilului de birouri a început recent, iar livrarea este programată în primul trimestru al anului 2019.

Suntem foarte mândri că suntem implicați într-un proiect de asemenea anvergură dezvoltat de Elgan Offices SRL, o companie deţinută în mod egal de Globalworth şi Elgan Group (reprezentată de Simon Roth). JLL continuă astfel colaborarea foarte bună pe care o are cu Globalworth, după ce anul trecut a livrat proiectul Gara Herăstrău, o clădire de birouri de peste 12.000 de metri pătrați, situată în zona de nord a Bucureștiului”, a declarat Cezar Florea, coordonatorul Departamentului de Project Management al JLL Romania.

Departamentul de Project and Development Services al JLL are un portofoliu variat de proiecte industriale, clădiri de birouri și amenajări de birouri de peste 100.000 de metri pătrați. Aceste clădiri au valori cumulate de peste 150 de milioane de euro, pentru clienți precum Dell, Toro, Delphi, Allianz, Microchip, Microsoft etc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii