Cautare
, Contributor

Tech |
|

JLL lansează Real Views, propriul site de știri imobiliare

Real Views, lansat astăzi, va face accesibile cunoștințele imobiliare ale JLL la nivel global, opiniile și rapoartele de piață, care pot fi accesate prin intermediul computerului, tabletei sau telefonului mobil, către o audiență mondială.
Cladire_Birouri.jpg

Ca răspuns la lumea digitală aflată în continuă schimbare în ceea ce privește conținutul știrilor și distribuția lor, JLL (NYSE JLL) lansează astăzi Real Views, site-ul propriu de știri online, axat pe tendințele imobiliare, piețele și informațiile economice conexe acestui domeniu.

“Dezvoltarea și distribuția de conținut de știri în sectoare specializate, precum cel imobiliar, sunt în prezent revoluționate de internet și media digitală “, a declarat Charles Doyle, Chief Marketing & Communications Officer la JLL. “Segmentul imobiliar joacă un rol critic în economiile naționale, în afaceri și în viața de zi cu zi a oamenilor. Prin crearea unei noi forme de conținut de știri pentru cititorii și publicul nostru, care este accesibilă non-stop, în întreaga lume, sperăm să împărtășim pasiunea noastră pentru domeniul imobiliar și importanta sa extinsă și, de asemenea, sperăm să generăm dezbateri care sunt atât informative cât și antrenante. ”

Ca element de noutate pe piața imobiliară comercială, Real Views va cuprinde știri care sunt scrise de specialiștii JLL și se va baza pe analize, expertize și studii de cercetare, atât din partea JLL, cât și din sectorul imobiliar și comunitatea de afaceri în general. Real Views va oferi cititorilor conținut personalizat în funcție de propriile interese și opinii.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii