Cautare
, Contributor

Casă de vedetă |
|

Jimmy Fallon își vinde triplexul din New York

Prezentatorul TV Jimmy Fallon a transformat patru apartamente dintr-o clădire situată în Gramercy Park, New York, într-un spectaculos triplex pe care l-a scos la vânzare pentru 15 milioane de dolari.
Jimmy Fallon List His NY Triplex For Sale For $15 Million Dollars

Jimmy Fallon și soția sa, producătoarea de film Nancy Juvonen (care este parteneră cu Drew Barrymore în casa de producție Flower Films), au scos la vânzare apartamentul pe trei niveluri pe care îl dețin în New York.

În ultimii 17 ani, cei doi au achiziționat patru apartamente, pe trei etaje diferite, într-o clădire din apropierea parcului Gramercy, unul dintre cele două parcuri private din New York. Clădirea de apartamente în stil Queen Anne, proiectată de arhitectul George W. DaCunha, este acoperită de o combinație de teracotă și cărămidă roșie și domină colțul sud-estic al parcului Gramercy, un domeniu privat cu aproximativ 400 de locuințe.

Primul apartament a fost cumpărat de soții Fallon în 2004, al doilea în 2010, iar celelalte două în 2014. Suma totală plătită a fost de 4,95 milioane de dolari pentru o suprafață locuibilă de 460 de metri pătrați, șase dormitoare și cinci băi.

Fără a ține cont de costurile necesare convertirii a patru apartamente într-unul singur și de taxele de întreținere plătite de-a lungul timpului, soții Fallon își vor tripla investiția dacă vor obține suma pe care au cerut-o – 15 milioane de dolari.

Deși are tot confortul unei locuințe moderne, apartamentul își respectă pedigriul arhitectonic, vizibil în canaturile ferestrelor sau în podelele din lemn masiv.

Triplexul este decorat eclectic și are o împărțire neconvențională, chiar și după standardele relaxate ale New Yorkului. Livingul este dominat de o sofa uriașă, în nuanța de turcoaz specifică magazinului Tiffany’s, așezată pe un covor verde cu model geometric. Doi dintre pereți sunt acoperiți cu un lambriu elaborat, în timp ce al treilea este îmbrăcat într-un tapet floral în stilul anilor ’40. Aparatul de proiecție montat discret pe tavan dovedește că spațiul poate fi folosit și drept sală de cinema.Bucătăria uriașă și luminoasă, cu corpuri de iluminat multicolore, mobilier pe comandă și electrocasnice de designer, încorporează și zona de servit masa, cu șase scaune roșu-vermillon. Un șemineu pe gaz, cu rama originală din lemn închis la culoare, dă personalitate încăperii, amintind că ne aflăm într-o clădire cu un trecut arhitectonic bogat. În apropiere, o fereastră cu un divan dedesubt oferă o priveliște încântătoare asupra parcului, iar cămara uriașă și bine aprovizionată a fost odinioară studio de înregistrări, fiind și astăzi perfect insonorizată.

Sub scara care duce la ultimul nivel al triplexului este amenajată o bibliotecă în aceeași nuanță de lemn cu șemineul din bucătărie. Un corp al bibliotecii ascunde o ușă secretă care duce în camera de joacă a copiilor, decorată cu un tapet vesel. O altă ușă secretă permite acesul în cămară, dar și într-o altă cameră pentru copii, situată la etajul al treilea.Nivelul intermediar este cel mai puțin spațios, dar nu și cel mai puțin confortabil. Aici se află unul dintre dormitoarele pentru oaspeți, cu propria baie, sala de sport și un salon cu aspect de cabană de munte, cu șemineu din piatră, un uriaș bar semicircular și un candelabru din coarne de cerb atârnat de tavanul din lemn casetat, cu grinzile la vedere.

La nivelul principal sunt amenajate două dormitoare pentru oaspeți, deservite de o baie generoasă ca dimensiuni, lângă care se află spălătoria. Cel mai mare dintre dormitoare are șemineu și este orientat spre est, în timp ce a doua cameră nu are ferestre, dar este luminată printr-un geam uriaș amplasat în tavan.


Apartamentul principal se află la etajul al treilea, pe care îl împarte cu alte două camere de oaspeți, o baie, o cameră de joacă și o a doua spălătorie.

Pe lângă propria baie cu duș cu aburi și cadă cu hidromasaj, dormitorul matrimonial are pat cu masaj, două dressinguri, șemineu și o zonă de relaxare care arată ca interiorul unei case în copac.

Cuplul Fallon-Juvonen nu și-a petrecut pandemia în New York, ci în casa cu trei niveluri și 770 de metri pătrați, pe care o are în Hamptons și pe care a cumpărat-o acum zece ani, cu 5,5 milioane de dolari.

În vârstă de 46 de ani, Jimmy Fallon a făcut parte timp de șase ani din distribuția emisiunii Saturday Night Live și prezintă, din 2014, la postul american de televiziune NBC, The Tonight Show. Show-ul este difuzat de NBC din 1954 și este una dintre cele mai populare emisiuni TV, fiind prezentată anterior de Johnny Carson, Jay Leno și Conan O’Brien.

Fallon este deținătorul a trei premii Emmy Primetime și al unui Grammy pentru cel mai bun album de comedie.

Foto Profimediaimages.ro

Jimmy Fallon și soția sa, Nancy Juvonen

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii