Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Industrie |
|

Jerry’s Pizza a investit peste 600.000 de euro în patru noi unități din România în 2019

Jerry’s Pizza și-a extins lanțul de magazine din România și a investit peste 600.000 de euro în patru noi unități deschise în Pipera, Militari, Matache și Balotești, în 2019.
 aboneaza-te
Matache opening day

Planurile Jerry’s Pizza pentru prima jumătate a anului 2020 includ deschiderea a încă două magazine în Bragadiru și zona Regie din București, ca parte din strategia de business a companiei, legată atât de acoperirea cât mai eficientă a Capitalei și a orașelor limitrofe, cât și de extinderea pe plan național.

Ca parte a procesului de rebranding început în aprilie 2019, Jerry’s Pizza va continua alinierea la noua identitate vizuală a magazinelor existente, prin reamenajarea acestora. De asemenea, anul acesta, compania se concentrează și pe extinderea flotei de livrare care numără, în prezent, 60 de autoturisme, 45 de scutere și 20 de biciclete electrice.

„Investițiile pe care le-am realizat de-a lungul timpului și atenția acordată nevoilor consumatorilor și angajaților noștri, deopotrivă, demonstrează interesul nostru pentru menținerea acelorași standarde de înaltă calitate pentru produsele și serviciile oferite, astfel încat să rămânem constant în topul preferințelor românilor. Ne dorim să ajungem mai aproape de consumatori și să le oferim servicii de livrare cât mai rapide, produse gustoase și inedite, astfel că avem în plan extinderea continuă a rețelei de magazine și introducerea de noi preparate în meniu, cu atât mai mult cu cât activăm într-o industrie foarte dinamică”, a declarat Jerry Dauteuil, General Manager Jerry’s Pizza.

Jerry’s Pizza a intrat pe piața din România în urmă cu peste 20 de ani. În prezent, lanțul de magazine cuprinde 21 de unități active la nivel național, dintre care 17 funcționează în București și în orașele limitrofe: Popești, Chiajna și Balotești, iar patru în Brașov, Contanța, Ploiești și Pitești. Toate magazinele oferă servicii de delivery și take-away, iar unele dintre ele au, suplimentar, opțiunea de consum “dine-in”.

Jerry’s Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 22 de ani. În prezent, Jerry’s Pizza deține 21 de magazine, iar zona de livrare acoperă integral orașele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa şi parţial zonele limitrofe acestora.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii