Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Jerome Powell, președintele Rezervei Federale Americane: „Economia americană se va confrunta cu o catastrofă dacă epidemia de coronavirus nu va fi ținută sub control”

Preşedintele american Donald Trump a ordonat oprirea negocierilor cu democrații în privința noului plan de ajutorare a americanilor și firmelor mici afectate de coronavirus, informează Radio România Actualități.
 aboneaza-te
jerome-powell

Casa Albă și Congresul încearcă de peste două luni, fără succes, să ajungă la o înțelegere. Democrații își doresc alocarea imediată a unor ajutoare substanțiale, în timp ce republicanii vor un prim acord, mai puțin important, notează Radio România Actualități.

Indicii bursieri de pe Wall Street s-au prăbușit după anunțul lui Donald Trump, iar președintele Rezervei Federale Americane, Jerome Powell, a avertizat că economia americană se va confrunta cu o catastrofă dacă epidemia de coronavirus nu va fi ținută sub control.

Jerome Powell a avertizat că efectele pe termen lung asupra economiei ar putea fi devastatoare dacă Congresul nu aprobă rapid încă un pachet de stimulare economică de urgență.

Președintele Trump a promis că va aproba un pachet major de stimulare economică imediat după ce va câștiga alegerile din noiembrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii