Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Jerôme Olive: Le felicit pe cele 5.555 de femei care contribuie la succesul Renault

renault1.JPG
Directorul general al Renault România, Jerôme Olive, a declarat, cu ocazia primei ediţii a Galei Femeilor de Succes pe care o organizează compania, că le felicită pe toate cele 5.555 de femei angajate. „Forţa noastră este dată de diversitate şi de capacitatea noastră de a o folosi eficient”, a spus şeful Renault România.

În cadrul Galei, au fost premiate 17 femei din principalele direcţii ale Renault pentru contribuţia lor la rezultatele companiei. Printre acestea, nu au lipsit de pe podium nici reprezentante ale departamentelor de design, inginerie, resurse umane sau pază şi protecţie. La eveniment a fost prezentă şi Rovana plumb, ministrul mediului şi al schimbărilor climatice care le-a felicitat la rândul său pe femeile care lucrează în compania Renault din România, precizând că şi-ar dori ca acest model al diversităţii să fie preluat şi de alte companii din ţară.

România este a doua ţară a Grupului renault în ceea ce priveşte efectivele, cu 17.800 de angajaţi, iar femeile reprezintă o treime din numărul total de salariaţi. În plus, 32% din poziţiile cheie ale companiei sunt ocupate tot de femei.

În acest context, directorul de resurse umane pentru România şi regiunea Euromed Africa, Radu Mavrodin, a precizat că, portivit studiilor din industria auto, femeile influenţează în proporţie de 65% decizia de cumpărare a unei maşini noi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii