FacebookTwitterLinkedIn

Acesta s-a impus în lumea modei mai întâi prin brandul care îi poartă numele (cu sediul în Los Angeles), iar în noua colecție Moschino reușește să reinterpreteze într-o combinație sexy-luxos-amuzantă spiritul jucăuș instaurat, cu ani în urmă, de însuși fondatorul Franco Moschino.

După câțiva ani în care direcția artistică a brandului a fost semnată de Rossella Jardini, excentricul Jeremy vine să „agite apele” la Moschino, aducând și mai mult nonconformism unei case renumite deja pentru tendința de a face din modă o joacă frumoasă și creativă, fără limite. Poșete sub formă de jachete Moschino în miniatură, rochii sub forma unor imense etichete vestimentare, logo-ul casei în auriu aplicat pe genți, curele și orice obiect din piele și, mai ales, mult roșu și negru: așa sărbătorește Moschino cea de-a 30-a aniversare, avându-l la cârmă pe Jeremy.

Clic aici pentru o galerie foto cu câteva dintre creațiile Jeremy Scott din noua colecție Moschino.

Deși considerată o mutare surprinzătoare pentru celebra casă italiană, numirea noului director de creație se anunță deja de foarte bun augur după apariția primelor ținute din colecția de toamnă. „Moschino este una dintre puținele case care au avut mereu umor”, declara Jeremy la anunțarea noului său statut în cadrul brandului. „Asta mi-a plăcut întotdeauna la ei: faptul că, la fel ca și mine, le plăcea să ia moda în glumă de cele mai multe ori”.