Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Jeff Kinney, autorul seriei „Jurnalul unui puști”, vine la București

Scriitorul Jeff Kinney, creatorul celebrului personaj Greg Heffley și al seriei „Jurnalul unui puști”, va fi prezent la București, între 5-7 decembrie, împreună cu echipa de la Abrams Books.
jeff kinney

Evenimentul face parte din „Old School Global Tour Fan Fervor”, turneu mondial de promovare al volumului 10 al seriei, intitulat „Ca pe vremuri”, publicat în luna noiembrie de Editura ARTUR, în traducerea Andrei Matzal. Turneul este unul dintre cele mai ambițioase proiecte de promovare și include 15 orașe de pe 5 continente.

Întâlnirea cu autorul va avea loc duminică, 6 decembrie. Evenimentul se va desfășura la ora 10:00 la Biblioteca Națională a României, în Atrium, holul central al bibliotecii, și va dura două ore. Intrarea este liberă.

În acest interval, Jeff Kinney va prezenta seria de cărți, apoi va răspunde întrebărilor fanilor săi. După prezentare, autorul va sta la dispoziția copiilor, pentru o sesiune de autografe. Accesul la eveniment se poate face începând cu ora 9:30.

În aceeași zi, începând de la ora 12:00, Biblioteca Națională a României a pregătit o serie de evenimente conexe în jurul seriei „Jurnalul unui puști”, la sala pentru copii și tineret și la American Corner. Copiii vor putea descoperi secretele scrierii unui jurnal, se vor delecta cu benzi desenate și vor afla mai multe lucruri despre istoria acestora.

Seria „Jurnalul unui puști” a atins 150 milioane de exemplare vândute în 51 de țări din toată lumea și 500.000 exemplare vândute doar în România.

Jeff Kinney este cel mai important autor de cărți pentru copii ai ultimilor zece ani. Seria „Jurnalul unui puști”, care reușește să îmbine într-un mod creativ și haios benzile desenate și scriitura tip jurnal, și-a făcut milioane de fani pe tot globul, din Statele Unite ale Americii până în Japonia sau India.

În 2009, Jeff Kinney este ales de revista „Time” în topul celor mai influente 100 de personalități din lume, între 2010-2012 sunt ecranizate primele trei volume ale seriei „Jurnalul unui puști”.

În 2015, autorul începe unul dintre cele mai ambițioase proiecte de promovare de carte, turul mondial „Old School Global Tour Fan Fervor”, la care au participat deja zeci de mii de copii care au reușit să-l cunoască pe autorul lor preferat.

Jurnalul unui puști este formula magică prin care foarte mulți copii se apucă de citit.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii