Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Lideri |
|

Jeff Bezos a redevenit cel mai bogat om din lume. Elon Musk se întoarce pe poziția secundă

Fondatorul Amazon și-a recăpătat titlul de cel mai bogat om din lume, după aproximativ șase săptămâni în care Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX , a ocupat această poziție.
US-ENTERTAINMENT-AMAZON-EMMY-PARTY
Elon Musk a pierdut 4,5 miliarde de dolari, după ce acțiunile companiei Tesla au scăzut cu 2,4%. Și averea netă a lui Jeff Bezos a înregistrat o ușoară scădere zilele acestea – cu aproximativ 372 mil. dolari – pe fondul unor instabilități ale bursei americane, dar acest lucru nu-i „amenință” poziția de lider în fruntea listei.

Citește și: Jeff Bezos își anunță demisia din funcția de CEO al Amazon

Declinul notabil înregistrat de Tesla l-a readus pe Bezos în fruntea clasamentului, poziție pe care a menținut-o cca. trei ani înainte să fie depășit de Musk.

Elon Musk a fost propulsat pe primul loc în top la începutul lunii ianuarie, când acțiunile Tesla au crescut exploziv. Cele 170 de milioane de acțiuni Tesla deținute de miliardar înregistrase o creștere de +743%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii