Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, va dona două miliarde de dolari pentru familiile fără adăpost şi înfiinţarea unor grădiniţe în comunități sărace

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, a declarat joi că va dona două miliarde de dolari pentru ajutorarea familiilor fără adăpost şi pentru înfiinţarea unor grădiniţe în comunităţile cu venituri mici, informează News.ro, conform Reuters.
jeff bezos

Inițiativa filantropică se numeşte „Bezos Day One Fund”, făcând referire la filozofia de management a lui Bezos conform căreia organizaţiile trebuie să vadă fiecare zi ca fiind un nou început, altfel vor cădea victime stagnării şi declinului.

„Day One Families Fund” va susţine organizaţiile non-profit care oferă adăpost şi mâncare familiilor tinere care nu au unde locui.

„Day One Academies Fund” va înfiinţa o organizaţie pentru a opera o reţea de grădiniţe pentru comunităţile cu venituri mici. Făcând referire la centrarea activităţii Amazon asupra clientului, Bezos a afirmat: „Copilul va fi clientul.”

Jeff Bezos, fondatorul și CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din lume, iar performanța companiei Amazon i-a adus o creștere a averii cu 1,8 miliarde de dolari, conform Forbes.com. În prezent, antreprenorul american are o avere de peste 166,8 miliarde de dolari.

Citește despre afacerile lui Jeff Bezos!  

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI AUDIENȚE ÎN MEDIUL URBAN – AUGUST 2018

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii