Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Jeff Bezos: Amazon angajează 100.000 de oameni

„Va fi mai rău înainte să fie mai bine”, spunea acum câteva săptămâni Eddie Vedder, liderul formației rock Pearl Jam, într-un mesaj care anunța anularea turneului de anul acesta din cauza pandemiei.  
 aboneaza-te
Jeff Bezos

Același mesaj l-a folosit și șeful Amazon, Jeff Bezos, într-o scrisoare deschisă adresată angajaților, în care prezintă măsurile luate pentru a asigura funcționarea în continuare a companiei – printre altele, Bezos a comandat milioane de măști. Chiar dacă Amazon a închis un depozit din Queens, New York, după ce un angajat s-a infectat cu COVID-19, Bezos susține în scrisoare că, în perioada următoare, vrea să angajeze nu mai puțin de 100.000 de oameni.

Bezos îi încurajează pe cei care și-au pierdut locurile de muncă din cauza pandemiei să vină să lucreze pentru Amazon. „ Îmi dedic timpul și energia găsirii modului în care Amazon își poate juca cel mai bine rolul în această perioadă”, scrie Bezos. „Vreau să fiți convinși că Amazon își va face datoria și vom continua să-i ajutăm pe cei care au nevoie.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii