Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group: „Românii nu mai sunt turiști, au devenit călători”

„După 30 de ani de experiență în domeniu, îmi dau seama de diferențe: românii au devenit din turiști, călători - știu exact unde vor să mergă, ce vor să viziteze, au un plan”, spune Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group.
Javier_Garcia_del_Valle.png

Numărul turiștilor  de leisure a crescut cu 20% față de 2014 , cei mai mulți alegând destinații precum Turcia, Grecia și Spania, charterele efectuate de turoperatorul gruplui, Prestige Tours, înregistrând în 2015 un grad de ocupare de 93%.

O creștere de 23 % a înregistrat și numărul clienților de business, segmentul de business travel reprezentând o parte semnificativă a activității grupului în România. În 2015, Happy Tour Group a înregistrat o cifră de afaceri de 94 de milioane de euro, în creștere față de 2014. 

Work&life balance : Javier Garcia del Valle (Happy Tour) – Când joci golf ești mereu în competiție cu tine

În ultimii ani, Happy Tour Group a investit  în technologie, aplicabilă turistului de business dar și celui de leisure, lucru care a avut o contribuiție semnificativă în creșterea afacerii.„Ne-am dorit să răspundem celor mai complexe nevoi de călătorie ale turiștilor noștri, fie că vorbim de angajații din companii sau oamenii care-și organizează vacanțele prin intermediul grupului nostru”, mai spune CEO-ul grupului.

De asemenea, rezervările online în cadrul grupului au crescut în 2015 cu peste 250%, estimările pentru anul în curs vizând o majorare de câteva zeci de procente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii