Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Japonia: Număr record de noi cazuri de COVID-19

Japonia, una dintre țările care au fost lăudate pentru felul în care au gestionat pandemia de coronavirus, a înregistrat marți o creștere record a numărului de noi cazuri de COVID-19.  
 aboneaza-te
hong kong coronavirus

Japonia, una dintre țările care au fost lăudate pentru felul în care au gestionat pandemia de coronavirus, a înregistrat marți o creștere record a numărului de noi cazuri de COVID-19, informează CNN, citat de Digi24.

Marți au fost raportate 1240 de noi îmbolnăviri au fost raportateiar alte 6 persoane au murit din cauza infectării cu noul virus. Timp de câteva luni, Japonia a părut că e una dintre țările care a ținut cel mai bine sub control pandemia, însă la 30 iunie, curba care se aplatizase a început din nou drumul spre ascensiune.

Aproximativ un sfert din numărul de noi cazuri de infectare cu coronavirus s-au înregistrat în Tokyo, aceasta fiind a opta zi în care metropola numără peste 200 de noi cazuri confirmate de COVID-19.

În două treimi dintre cazuri, autoritățile medicale nu au putut identifica sursa infectării. În alte orașe mari, precum Osaka, specialiștii au depistat de asemenea un număr mare de cazuri noi de îmbolnăviri, îngrijorând autoritățile.

Guvernatorul prefecturii Kanagawa, din apropiere de Tokyo, a declarat că se așteaptă ca numărul mare de noi cazuri din capitala niponă să conducă la o creștere și în Kanagawa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii