Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Jaguar Land Rover va lua un împrumut cumulat de 705 milioane dolari de la băncile chineze

Jaguar Land Rover, deținută de compania Tata Motors din India, a încheiat acorduri cu creditorii din China pentru un împrumut cumulat în valoare de 5 miliarde yeni (704,5 milioane dolari), informează Reuters.
 aboneaza-te
Slough, Berkshire, UK. 27th April, 2020. Following the factory shutdowns due to the Covid-19 Coronavirus Pandemic lockdown, vehicle manufacturers Jaguar Land Rover have announced that they are restarting work at some of their factories from 18th May 2020.

Această nevoie de finanțare vine în contextul în care industria auto a fost grav afectată de pandemia de Covid-19. Vânzările din China reprezentau între 25%-30% din vânzările globale ale Jaguar Land Rover (JLR), dar în ultimele două luni au reprezentat un procent de 50%, a declarat Arthur Yu, vicepreședinte și director financiar JLR în China.

Împrumutul oferit de băncile chineze „va permite companiei JLR China să gestioneze mai bine fluxul de numerar pe fondul epidemiei de coronavirus”, a mai spus Yu.

Potrivit declarațiilor lui Yu, compania se așteaptă ca vânzările pentru segmentul auto de lux din China să fie la nivelul anului precedent sau să crească ușor.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii