Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Jaeger-LeCoultre onorează Festivalul de Film de la Veneția

În calitate de sponsor oficial al Festivalului Internațional de Film de la Veneția, Jaeger-LeCoultre a stat alături de industria cinematografică, vreme de 13 ani. La fel s-a întâmplat și anul acesta, la cea de-a 74 ediție, care a avut loc la Palazzo del Cinema.
Alexander Payne director of Downsizing_Jaeger-LeCoultre Main Sponsor della 74. Mostra del Cinema di Venezia®Sebastiano Pessina_low

Din 1833, compania Jaeger-LeCoultre este dedicată confecționării de ceasuri, pe care le-a cinstit prin inovație, autenticitate și calitate. Acest spirit a condus compania către un angajament de lungă durată în ceea ce privește aprecierea și susținerea filmelor.

Se împlinesc mai mult de zece ani de când numele Jaeger-LeCoultre este asociat cu cele mai mari festivaluri ale lumii, printre care cel de la Veneția, Shanghai și San Sebastian. La rândul ei, compania elvețiană celebrează talentele din industrie acordând anual premiul Glory to the Filmmaker, printre care s-au numărat Takeshi Kitano (2007), Abbas Kiarostami (2008), Agnès Varda (2008), Sylvester Stallone (2009), Mani Ratnam (2010), Al Pacino (2011), Spike Lee (2012), Ettore Scola (2013), James Franco (2014), Brian de Palma (2015) și Amir Naderi în 2016.

Relația apropiată cu cineaștii a condus către o viziune și misiune comune, de a imprima în fiecare secundă din viață un moment de eternitate. Astfel, piesele confecționate invit purtătorii să-și manifeste artistul lăuntric, imortalizând fiecare scenă asemeni filmelor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii