FacebookTwitterLinkedIn

În 2017, JLC prezintă trei opțiuni noi de cadran pentru ceasul său reversibil, Reverso. Noile povești, introduse prin cadrane lăcuite, îi dau purtătorului libertatea de a trece simplu dintr-o stare în alta după bunul plac. Atunci când decide că a venit timpul pentru schimbare, purtătorul nu trebuie decât să gliseze carcasa. Va descoperi un ceas nou, colorat diferit, potrivit pentru o nouă atitudine și un nou stil.

Citește și Salonul de la Geneva 2017, în avanpremieră

Dintre noile cadrane prezentate anul acesta cel lăcuit într-o nuanță de albastru electric se prezintă ca opțiunea rafinată, potrivită pentru o serie de combinații elegante datorită guiloșajului sensibil realizat pe margini. Cadranul dreptunghiular de culoare kaki vine cu irizații marmorate și este recomandarea mai sportivă, parte dintr-un stil militar, asumat și prin cureaua colorată în aceeași nuanță.

În final, cadranul de culoare maro, botezat de orologerie„Tiger eye“ aduce relaxarea unei persoane dinamice, gata oricând să urce pe motocicletă spre o nouă aventură.

Toate modelele beneficiază de o așezare dublă, cu orele și minutele afișate pe cadranul mare, poziționat în partea de sus, și un subcadran poziționat jos, pentru afișarea unui al doilea fus orar.