Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Jaclyn Lee-Joe este noul director de marketing BBC Worldwide

Jaclyn Lee-Joe a fost numită Chief Marketing Officier la BBC Worldwide urmând să preia atribuțiile specifice noii poziții începând cu data de 16 noiembrie, când va părăsi Skype, unde este în prezent director global pentru audiență, entertainment, marketing și broadcast media, potrivit unui comunicat de presă difuzat de BBC Worldwide, preluat de Media Expres.
Jaclyn Lee-Joe_BBC Worldwide

Numirea sa vine după ce directoarea de brand Amanda Hill a părăsit BBC în luna iulie a acestui an.

Lee-Joe are 20 de ani de experiență în marketing lucrând inclusiv pentru companii de telecom (Virgin Mobile în Australia și Orange în Marea Britanie). Originară din Australia, și-a început cariera în marketing la Ansett Airlines.

În calitate de Chief Marketing Officer, Lee-Joe va coordona la nivel global brandurile și strategia de marketing ale BBC Worldwide, înclusiv noile televiziuni globale BBC Brit, BBC Earth și BBC First, cât și programele și francizele Top Gear și Doctor Who.

VEZI NOUL ȘEF AL SONY PICTURES TELEVISION!

Ea va raporta direct lui Tim Davie, CEO BBC Worldwide, și va lucra împreună cu directorul de marketing al BBC, Philip Almond.

Tim Davie a spus printre altele că Jackie aduce o nouă înțelegere a posibilităților ce se deschid în era digitală.

Telespectatorii din România pot urmări televiziunile BBC World News, BBC Earth și BBC Entertainment în grilele principalilor operatori de cablu și satelit din România.

În anul fiscal 2014-2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, a avut vânzări de un miliard de lire sterline și a returnat 226,5 milioane de lire sterline operatorului public BBC.

VEZI CÂTE LICENȚE FM A OBȚINUT RADIOUL PUBLIC DE LA CNA!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii