Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Jabri Tabrizi

Avere: 8-10 milioane de euro Vârstă: 48 de ani Reşedinţă: Timiş Domenii: Imobiliare, magazine duty-free

Omul de afaceri sirian deţine participaţii în cadrul unor firme precum Pharaohs Ceramics SRL, Centrumag Horia SRL, M&H sau Societatea Cooperativă Igiena. Cea din urmă este şi firma care pare a rula cele mai mari afaceri, încasările din 2009 fiind de aproape un milion de euro, în timp ce restul companiilor au cifre de doar câteva sute sau zeci de mii de euro şi înregistrează pierderi.

Cea mai mare parte a averii lui Tabrizi este adusă de afacerile din domeniul real estate. Sirianul deţine spaţii comerciale în locaţii ultracentrale din Timişoara precum şi în apropierea oraşului de pe Bega.

Omul de afaceri este cunoscut în Timişoara ca un colecţionar de cai-putere. În garajul său şi-au găsit loc un autoturism Porsche Cayenne GTS, cu motor de 4.800 de cmc, dar şi un Porsche Cayman cu motor de 3.600 cmc. Pentru aceste maşini Tabrizi plăteşte un impozit de câteva mii de euro anual.

Jabri Ahmad Tabrizi este cunoscut sub porecla de „Doctorul“ în Timişoara, oraşul în care s-a stabilit încă din 1980, anul în care a venit în România ca student al Facultăţii de Medicină.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii