Cautare
, Contributor

Forbes.com

500 miliardari |
|

Jabbar Kanani

Avere: 30 milioane de euro Vârsta: 48 de ani Reşedinţa: Bucureşti Domenii: Agricultură, producţia şi distribuţia băuturilor alcoolice

Jabbar Kanani provine dintr-o familie cu origini azere. A venit în România să studieze Medicina şi a rămas aici. Mai mult, şi-a întemeiat şi o familie. În timp, a construit mai multe businessuri, unele mai uşoare, altele extrem de dure, după cum îi place să spună, toate au avut însă o constanţă: foarte multă muncă. În prezent, este acţionarul majoritar al grupului Agricover, cu circa 90% din acţiuni şi deţine 50% din Prodal ‘94. Anul 2009 a fost greu şi pentru el ca pentru toată lumea, dar a meritat atât din prisma rezultatelor financiare obţinute de cele două grupuri, cât şi ca potenţial de dezvoltare strategică pe termen lung.

Grupul Agricover, unul dintre cei mai importanţi comercianţi de produse agricole, care desfăşoară şi activităţi de producţie a seminţelor şi servicii de distribuţie agricolă, a finalizat 2009 cu o cifră de afaceri de 95,2 milioane de euro, în creştere cu 20% faţă de 2008, şi un profit brut de 2,9 milioane de euro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii